Feyenoord bindt talentvolle middenvelder: 'Droom alleen maar mooier geworden'

Feyenoord bindt talentvolle middenvelder: 'Droom alleen maar mooier geworden'

12-10-2023 17:19
43

Gjivai Zechiël heeft donderdagmiddag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Feyenoord. De middenvelder, die sinds dit seizoen deel uitmaakt van de eerste selectie van de Rotterdammers, heeft in bijzijn van zijn familie tot 2028 getekend in de Kuip. Dat meldt Feyenoord via de eigen kanalen.

In september werd reeds een akkoord bereikt tussen Feyenoord en Zechiël, en nu is de contractverlenging officieel. Na op 27 augustus zijn officiële debuut in de hoofdmacht gemaakt te hebben tegen Almere City sprak de negentienjarige middenvelder al van een droom. "Die droom is nu alleen maar mooier geworden", laat hij optekenen.

"Debuteren in een volle Kuip voor onze eigen supporters was al geweldig en smaakt naar meer. Dit nieuwe contract is een supermooie extra beloning voor het harde werken. Het laat zien dat je als jeugdspeler kansen krijgt en door kunt stromen naar het eerste elftal. Ik heb heel veel te danken aan mijn familie en mijn geloof. Met die steun en kracht kan ik hard blijven werken om mezelf verder te ontwikkelen en te slagen bij Feyenoord", aldus Zechiël.