'Groeiende frustratie bij United-reserve, Ten Hag houdt rekening met vertrek'

'Groeiende frustratie bij United-reserve, Ten Hag houdt rekening met vertrek'

15-10-2023 07:17 Laatste update: 14:58
22

Harry Maguire is niet langer tevreden met een rol als reserve. Als de centrumverdediger van Manchester United op korte termijn niet meer perspectief op speeltijd krijgt, dan gaat hij zeer waarschijnlijk aandringen op een winters vertrek uit Old Trafford. Dat meldt The Sun

Maguire kon gedurende de zomerse transferwindow de overstap maken naar West Ham United, maar koos ervoor om in Manchester te blijven. De international van Engeland hoopte op clubs van het kaliber Tottenham Hotspur of Newcastle United, maar die meldde zich niet voor hem.

Wedden

Meer odds

Maguire koos er zodoende voor om bij United te blijven. Daar lukt het het hem dit seizoen vooralsnog niet om een basisplaats af te dwingen. Aanvankelijk accepteerde hij de rol, maar volgens The Sun groet zijn 'frustratie' met de dag. De rechtspoot had verwacht te stijgen in de pikorde van Ten Hag, maar daar is geen sprake van, aangezien de Nederlandse manager volgens het Engelse medium nog altijd niet volledig overtuigd is van zijn kwaliteiten. 

De komende winter zal moeten uitwijzen of Maguire bij United blijft. Hij heeft bij The Red Devils nog een contract tot de zomer van 2025.