Zaniolo weet van niets over gokactiviteiten: 'Heb wel eens illegaal gepokerd ja'

Zaniolo weet van niets over gokactiviteiten: 'Heb wel eens illegaal gepokerd ja'

15-10-2023 11:57
32

Nicolo Zaniolo herkent zich niet in de beschuldigingen van illegaal gokken aan zijn adres. De Italiaan werd ervan verweten dat hij inzette op bijvoorbeeld wedstrijden van AS Roma terwijl hij geblesseerd was. Zaniolo is wel een liefhebber van kaartspellen blijkt.

"Nicolo heeft nooit gegokt", vertelt de advocaat van de Italiaan tegenover La Gazzetta dello Sport. "Hij heeft mij dat ook al meerdere keren gezegd. Hij heeft wel poker of blackjack gespeeld op illegale goksites, maar hij wist niet dat dit niet mocht. We zullen alles duidelijk gaan maken bij de Italiaanse autoriteiten." Zaniolo speelt inmiddels voor Aston Villa na zijn vertrek bij AS Roma. 

Volgens de advocaat van Zaniolo is hij nog altijd zelfverzekerd dat er geen veroordeling komt. "Waar gaat het nou om, een boete van een paar honderd euro. Dat gaat allemaal pas gebeuren wanneer er bewezen kan worden dat Zaniolo herhaaldelijk illegaal heeft gegokt. En dat is volgens ons zeker niet het geval." Zaniolo werd samen met onder andere Nicolo Fagiolo beschuldigd van illegale gokactiviteiten.