Dumfries: Zei Reijnders dat? Ook wij kunnen op alles mikken

Dumfries: "Zei Reijnders dat? Ook wij kunnen op alles mikken"

17-10-2023 18:14
20

Denzel Dumfries bevestigt dat hij met Internazionale in gesprek is over een nieuw contract. De Oranje-international stelt dat hij het uitstekend naar zijn zin heeft in Milaan.

Dumfries ligt momenteel tot medio 2025 vast, maar als het aan I Nerazzurri ligt dan zou daar vier jaar bij moeten komen. "We zijn in gesprek over mijn contractverlenging. Ik wil zeker graag blijven, ik voel me hier thuis", zegt de 27-jarige vleugelverdediger tegen Sportmediaset. "Maar voorlopig is het doel om gefocust te blijven op mijn prestaties op het veld."

Met Inter staat Dumfries momenteel op de tweede plaats in de Serie A. Stadgenoot AC Milan heeft twee punten meer na acht duels. Oranje-teamgenoot Tijjani Reijnders zei al dat I Rossoneri de Scudetto en de Champions League nastreven. "Zei Reijnders dat? Ook wij kunnen op alles mikken, maar het eerste doel is de Italiaanse titel die ons de laatste twee jaar is ontgaan", reageert de voormalig PSV'er.

Zowel bij het Nederlands elftal als de Italiaanse topclub is Dumfries een belangrijke schakel. "Ik voel me erg goed op dit moment, mede door al het werk dat ik heb gedaan. Ik ben veel bezig met de staf van trainer Simone Inzaghi. Dankzij hen ben ik beter geworden."

Hoop bij Ajax, PSV moet transfermarkt op & Feyenoord pakt door! Bekijk #DoneDeal nu!