Klopp geïmponeerd door Gakpo: 'Oudste jongen van 24 die ik ooit heb ontmoet'

Klopp geïmponeerd door Gakpo: 'Oudste jongen van 24 die ik ooit heb ontmoet'

19-10-2023 19:41
39

Liverpool-trainer Jürgen Klopp spreekt tegenover de clubkanalen zijn waardering uit voor Cody Gakpo. De oefenmeester is onder de indruk van de ontwikkeling van de aanvaller, die zich het voorbije jaar in rap tempo heeft aangepast aan de Premier League.

De manager is geïmponeerd door de volwassenheid van de voormalig PSV'er. 'Hij is ontzettend aardig, ontzettend slim. Ik denk dat Cody de oudste jongen van 24 is die ik ooit heb ontmoet. Toen ik Cody ontmoette, was hij aanvoerder van PSV. En na tien minuten heb je ook wel door waarom', aldus de Duitse trainer.

Wedden

Meer odds

Gakpo maakte in 2018 zijn debuut voor PSV, in de uitwedstrijd tegen Feyenoord. Daarna volgden nog ruim vier jaren in het eerste elftal van de Eindhovenaren. Eind 2022 maakte de aanvaller indruk op het WK in Qatar, door in alle groepsduels de openingsgoal te scoren voor Oranje. Een transfer naar Liverpool volgde, voor 42 miljoen. In het afgelopen seizoen speelde Gakpo al 21 keer voor Liverpool, waarin hij zeven goals wist te maken en twee assists gaf. Dit seizoen staat de teller op zeven wedstrijden en twee goals.

Mis geen enkel nieuwtje uit de voetbalwereld en volg VoetbalPrimeur via WhatsApp Kanalen!