'Opvallend gerucht: Ten Hag en United denken voor januari aan Bayern-icoon'

'Opvallend gerucht: Ten Hag en United denken voor januari aan Bayern-icoon'

22-11-2023 12:31
29

Een opmerkelijk gerucht uit Duitsland: Manchester United heeft afgelopen winter een serieuze poging gedaan Thomas Müller in te lijven. Volgens BILD is een nieuwe poging in januari niet ondenkbaar.

De 34-jarige Müller ligt nog tot de zomer van 2024 vast bij Bayern. Volgens het Duitse medium is hij voornemens tot zeker 2025 door te gaan met voetballen. United deed afgelopen winter een vergeefse poging om de Duitse middenvelder annex aanvaller in te lijven. Manager Erik ten Hag wilde dat Müller met diens ervaring bij ging dragen aan betere resultaten op Old Trafford.

Müller gaf destijds de voorkeur aan een langer verblijf bij Bayern, waar hij sinds 2009 in de hoofdmacht speelt. Dit seizoen is 126-voudig international van Die Mannschaft niet meer zeker van een basisplaats en dat ziet ook United. BILD schetst dat Müller voor de komende transferperiodes een van de opties is voor The Mancunians. Het is onduidelijk wat Müller, die nog een contract voor een halfjaar heeft, moet kosten.

Bij Bayern is Müller uitgegroeid tot een clubicoon. In totaal speelde hij tot dusver 680 officiële wedstrijden, waarin hij 237 keer scoorde en 261 keer aangever was.