'Misschien kan ik nog naar PSV of Feyenoord, Ramos en Pepe kunnen ook lang door'

'Misschien kan ik nog naar PSV of Feyenoord, Ramos en Pepe kunnen ook lang door'

25-11-2023 13:17 Laatste update: 15:55
28

Robin Pröpper durft niet te zeggen dat hij zijn carrière afsluit bij FC Twente. De verdediger gaat spoedig wel bijtekenen bij de Tukkers, maar een stap naar PSV of Feyenoord sluit hij nog altijd niet uit. De verdediger denkt dat hij, net als Pepe en Sergio Ramos, nog wel even meekan. 

"Ik ben heel blij met de rol die ik hier bij FC Twente heb", vertelt een tevreden Pröpper in De Telegraaf. "Als je ziet waar ik vandaan kom, dan heb ik zeker een bepaalde ontwikkeling doorgemaakt en ik denk dat er ook nog groei inzit. Misschien kan ik uiteindelijk nog een stap hoger aan. Maar dat kun je pas bewijzen als je daar speelt", vertelt Pröpper na een vraag over Feyenoord en PSV.

Pröpper vertelt ook dat hij spoedig een nieuw contract zal tekenen bij de Tukkers. "De intentie is om bij te tekenen. We zijn in onderhandeling en in grote lijnen zijn we wel akkoord. Er moeten nog wel een paar dingetjes worden afgehandeld."

Of Pröpper zijn carrière afsluit bij FC Twente weet hij nog niet, maar één ding weet hij wel zeker. Stoppen zit er nog lang niet in. "Ik vind FC Twente een heel mooie club en ben heel blij om hier te spelen, maar er kan nog van alles gebeuren. Het is echt niet zo dat ik hier ga bijtekenen met het idee dat ik hier mijn carrière ga afsluiten. Ik wil nog lang niet stoppen. Qua kwaliteiten wil ik me niet vergelijken met mannen als Pepe en Sergio Ramos, maar die laten wel zien dat je als verdediger langer door kunt als je goed voor je lichaam zorgt."

Luister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal: alles over Ajax, PSV, Feyenoord en...Kevin van Veen!