Van de Beek kijkt ogen uit in Manchester: 'Next level, was in Amsterdam nooit'

Van de Beek kijkt ogen uit in Manchester: 'Next level, was in Amsterdam nooit'

25-11-2023 14:31 Laatste update: 14:40
17

Donny van de Beek was erg verbaasd toen hij zag hoe geliefd hij al is bij de fans van Manchester United. De middenvelder maakt weinig speelminuten bij de club, maar alsnog willen de supporters allemaal een foto’tje met de speler.

Van de Beek vertelt in De Telegraaf over de fans die soms voor zijn huis staan te wachten om met hem op de foto te kunnen. "Dat had ik in Amsterdam nooit meegemaakt. Dit was even next level. Ik dacht: wow, ze weten al waar ik woon en staan gewoon de halve dag te wachten tot ik verschijn." Van de Beek wordt dus nog altijd geliefd, ondanks zijn geringe aantal speelminuten bij de club. 

Wedden

Meer odds

De Nederlander weet ook wel om welke reden hij nog altijd wordt geliefd in Manchester. "Ik ben altijd goed opgevangen door de fans. Lelijke reacties krijg ik nooit, maar dat komt ook doordat ik altijd mijn best doe en alles wil geven voor de club. Dat waarderen United-supporters." 

Van de Beek hoopt wel dat hij snel weer wedstrijdritme op kan doen. "Ik sta te stuiteren om weer wedstrijden te spelen. De trainer maakt nu andere keuzes. We hebben een grote selectie en ik ben niet de enige die op de deur klopt."