PSV nog even in Champions League-hemel: 'Heel trots op dit stukje geschiedenis'

PSV nog even in Champions League-hemel: 'Heel trots op dit stukje geschiedenis'

30-11-2023 19:35 Laatste update: 19:53
44

Johan Bakayoko straalt van geluk na de opvallende stunt van PSV op bezoek bij Sevilla. De Eindhovenaren wisten op de valreep een overwinning te boeken en overwinteren daarom in de Champions League

Bakayoko meldde zich na afloop van het duel, dat met 2-3 werd gewonnen, bij de mediakanalen van de Champions League. "Het was al lange tijd geleden dat PSV nog eens een uitwedstrijd won in de Champions League (zestien jaar, red.), dus ik ben heel trots om een stukje geschiedenis te kunnen beleven met de club. Je kunt je niet voorstellen wat voor gevoel deze zege geeft", aldus de rappe Belg.

De aanvaller erkent dat PSV slecht aan het duel met Sevilla begon. "Eigenlijk waren we niet goed begonnen aan onze wedstrijd in Sevilla. We gaven twee makkelijke goals weg, maar onze invallers hebben het fantastisch gedaan. Na die rode kaart bij Sevilla begonnen we ons eigen spelen te spelen. Toen we die aansluitingstreffer scoorden, wist ik dat we nog zouden winnen. We voetballen met veel vertrouwen, al van bij het begin van het seizoen. Zelfs na onze 4-0 nederlaag tegen Arsenal op de eerste speeldag waren we trots", besluit Bakayoko.