Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot wijzigt één keer voor clash met PSV

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot wijzigt één keer voor clash met PSV

02-12-2023 09:37 Laatste update: 03-12-2023 07:38
94

Feyenoord speelt zondag de sleutelwedstrijd tegen PSV in de titelstrijd in de Eredivisie. Coach Arne Slot voert vermoedelijk één wijziging door in zijn opstelling. Yankuba Minteh maakt plaats voor Ramiz Zerrouki.

De van FC Twente overgekomen middenvelder werd al aan de aftrap verwacht tegen Atlético Madrid, maar Slot koos voor een stijlbreuk in de Champions League door een beroep te doen op Minteh. Dat pakte niet uit zoals gehoopt. Zo kreeg de inzakkende Antoine Griezmann wel erg veel ruimte. De kans is groot dat Slot tegen PSV wel voor extra zekerheid kiest op het middenveld met Zerrouki. Calvin Stengs verhuist daardoor naar rechts.

De opstelling van Feyenoord zal verder weinig verrassingen kennen. Igor Paixão lijkt opnieuw als linksbuiten te starten, al kunnen de Rotterdammers ook nog een beroep doen op Luka Ivanusec. De regerend landskampioen moet het nog zonder de geblesseerde Bart Nieuwkoop en Alireza Jahanbakhsh stellen.

Feyenoord heeft momenteel een achterstand van zeven punten op PSV. De topper in De Kuip begint zondag om 12.15 uur.

De vermoedelijke opstelling van Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Zerrouki, Wieffer, Timber; Stengs, Gimenez, Paixão