Kramer zet na Gimenez opnieuw tegenstander op zijn plek: 'Dat moet je niet doen'

Kramer zet na Gimenez opnieuw tegenstander op zijn plek: 'Dat moet je niet doen'

10-12-2023 17:54
58

Michiel Kramer heeft Alen Halilović van een reprimande voorzien, tijdens het treffen tussen Fortuna Sittard en RKC Waalwijk (1-0). De Kroaat deed een Zidane-beweging rond zijn eigen strafschopgebied en daar was Kramer niet van gediend.

Na de actie van Halilović, ging Kramer meteen in gesprek met de creatieveling. Na afloop van de wedstrijd krijgt de RKC-captain daar vragen over bij ESPN. "Ik vind het best een goede speler, hoor", zegt hij over Halilović. "Maar ik vind niet dat je onnodig risico moet gaan nemen op je eigen helft, om maar een beetje te laten zien dat je goed kunt voetballen. Dat is het enige wat ik zei." Enkele weken geleden zette Kramer Feyenoord-spits Santiago Gimenez ook al op zijn plek, nadat laatstgenoemde een panenka miste.

Kramer baalt overigens van de nederlaag tegen Fortuna en kijkt in de spiegel. De routinier maakte tot dusver slechts drie Eredivisie-goals dit seizoen. "Het wordt wel tijd dat ik weer een doelpunt ga maken. Misschien had ik in de laatste fase van de wedstrijd wel iets meer aanspeelbaar kunnen zijn, of kan ik de jongens wat meer helpen aan de zijkanten. Iedereen weet dat ik afhankelijk ben van andere spelers. We hebben gewoon moeite met het creëren van kansen."