Feyenoord ziet belangrijke kracht terugkeren voor laatste Champions League-duel

Feyenoord ziet belangrijke kracht terugkeren voor laatste Champions League-duel

11-12-2023 10:11 Laatste update: 10:43
13

Calvin Stengs lijkt weer in actie te kunnen komen voor Feyenoord in het treffen met Celtic, in het laatste groepsduel van de Champions League. Tegen FC Volendam ontbrak de creatieveling wegens een voetblessure, maar nu is hij weer fit genoeg om onderdeel te zijn van de selectie, zo meldt 1908.

De spelverdeler raakte geblesseerd in de wedstrijd tegen PSV en was daardoor niet van de partij tegen Volendam, waar Feyenoord zich uiteindelijk pas laat langs wist te worstelen. Het duel tegen Celtic wordt woensdag om 21:00 uur gespeeld en Stengs lijkt weer aan te kunnen haken bij de Rotterdammers. Later op de maandag zal er definitief worden besloten over de inzetbaarheid van de speler die deze zomer overkwam van het Franse OGC Nice.

Feyenoord is in de Champions League al verzekerd van de derde plaats in de groep, maar volgens Arne Slot is er nog genoeg om voor te spelen. "Het belangrijkst vind ik dat we op een waardige manier afscheid nemen van de Champions League", aldus de oefenmeester tegenover ESPN. Daarnaast staat er voor de club financieel nog iets op het spel, namelijk een winstpremie van 2,7 miljoen euro.