Waarschuwing voor PSV: 'Gefeliciteerd, slechtste scheidsrechter van Duitsland'

Waarschuwing voor PSV: 'Gefeliciteerd, slechtste scheidsrechter van Duitsland'

11-12-2023 13:52
26

PSV krijgt dinsdagavond tegen Arsenal te maken met de 'slechtste scheidsrechter van Duitsland'. Dat weet Aad de Mos te vertellen. Tobias Stieler wordt door de UEFA naar Eindhoven gestuurd.

De keuze voor Stieler toont volgens De Mos aan dat er nog maar weinig op het spel staat bij PSV - Arsenal. "De UEFA weet precies welke wedstrijden van belang zijn. Hier krijgen we dinsdag de derde, vierde keus uit Duitsland", aldus de oud-trainer bij het Eindhovens Dagblad. "Ik heb al wat berichten gekregen: gefeliciteerd met de slechtste scheidsrechter van Duitsland."

Stieler (42) floot eerder dit seizoen de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Lazio (3-1) in de Champions League. PSV en Arsenal zijn al geplaatst voor de achtste finale. "Maar je kunt een hoop ellende aan deze wedstrijd overhouden", benadrukt De Mos. "Verliezen is vervelend, ook met oog op de wedstrijd tegen AZ. Elk verlies neem je mee naar de volgende wedstrijd."

PSV treedt dinsdagavond sowieso met Malik Tillman aan, verklapte trainer Peter Bosz al. De Mos: "Spelers die normaal gesproken op de bank zitten, kunnen een meevaller worden. Het hoeft geen verzwakking te zijn. Ik ben benieuwd."