'Bayern sorteert voor op einde Neuer-tijdperk: vijf topkandidaten blijven over'

'Bayern sorteert voor op einde Neuer-tijdperk: vijf topkandidaten blijven over'

12-12-2023 12:17 Laatste update: 16:15
20

Bayern München heeft vijf keepers op het oog die Manuel Neuer kunnen vervangen. Volgens Sky Sport Deutschland zijn Alexander Nübel (verhuurd aan VfB Stuttgart), Daniel Peretz (al bij Bayern), Mike Maignan (AC Milan), Gregor Kobel (Borussia Dortmund) en Guillaume Restes (Toulouse) de belangrijkste kandidaten.

Met Nübel en Peretz die al op de loonlijst staan in München en gevestigde namen als Maignan en Kobel, is Restes een vreemde eend in de bijt op de lijst. De achttienjarige sluitpost wordt gezien als een enorm keeperstalent in Frankrijk en heeft zich vanuit de jeugd van Toulouse opgewerkt tot basisspeler van het eerste elftal. Wel heeft hij een contract tot 2028 bij de club van Thijs Dallinga.

Wedden

Meer odds

Nübel werd in 2020 al opgepikt bij Schalke 04, maar hij kwam niet aan de bak door de aanwezigheid van Neuer. Köbel maakt op het moment indruk bij Borussia Dortmund, maar de vraag is of die club mee wil werken aan nog een transfer naar de grote concurrent uit München. Maignan lijkt de duurste optie van de vier, aangezien de Fransman grote indruk maakt bij Milan. Zowel in Italië als in de Champions League.