Janssen ziet terugkerend probleem in Glasgow: Typerend voor Feyenoord vandaag

Janssen ziet terugkerend probleem in Glasgow: "Typerend voor Feyenoord vandaag"

13-12-2023 23:36
22

Bij Feyenoord heerst het gevoel dat er woensdag onnodig is verloren op bezoek bij Celtic en Theo Janssen deelt dat gevoel. De oud-speler en analist zag vooral dat de Rotterdammers in kansrijke posities de verkeerde keuzes maakten. 

Janssen legt in de nabeschouwing bij RTL uit wat hij precies bedoelt. "Er waren heel veel situaties waarin Feyenoord er goed uit kon, een overtal creëerde, maar dan net de verkeerde keuze maakte. Er waren heel veel omschakelmomenten, het is voor mij typerend voor Feyenoord vandaag. Dan heb je heel veel opties, maar kies je ervoor om van 25 meter het bal uit het stadion te schieten."

Een Feyenoord in topvorm had de opgeleverde kansen afgemaakt, aldus Janssen. "De bal kan gegeven worden, er zijn heel veel opties, maar ze gaan voor eigen succes en dat was het.", besluit de oud-voetballer. Feyenoord is ondanks de nederlaag derde geworden in de poule en stroomt door naar de play-offs van de Europa League, die in februari worden afgewerkt. De loting daarvan vindt op 18 december plaats in Nyon.