Van Bronckhorst wijst Feyenoord-dissonant aan: 'Steek laten vallen...'

Van Bronckhorst wijst Feyenoord-dissonant aan: 'Steek laten vallen...'

14-12-2023 06:38
33

Santiago Gimenez was de minste Feyenoord-speler tegen Celtic, concluderen Theo Janssen en Giovanni van Bronckhorst. De Rotterdammers verloren woensdagavond met 2-1 in Glasgow, waar de Mexicaan zijn stempel niet kon drukken.

Net als twee weken geleden tegen Atlético Madrid kwam Gimenez amper in het stuk voor. Wel was hij in de slotfase betrokken bij de gelijkmaker van Yankuba Minteh. "Dat was misschien wel het enige goede moment van Gimenez", zegt Janssen bij RTL 7. "Hem hebben we voor de rest niet gezien vandaag." 

Wedden

Meer odds

Janssen krijgt bijval van Van Bronckhorst. "Hij heeft wel zijn kansen gehad. Sterker nog, de grootste kans was voor Gimenez. Maar aanvallend heeft hij het verschil niet kunnen maken en verdedigend gezien laat hij een steek vallen." De oud-trainer van Feyenoord doelt op de rol van de spits bij de 2-1 van Celtic. Gimenez liet zich dicht bij zijn eigen doel veel te makkelijk aftroeven. 

"Als verdediger mag je nooit springen als je de bal niet kan hebben, want dan ben je weg", aldus Van Bronckhorst. "En dan is de tweede paal hier ook nog onderbezet..."