Ajax-kampioen heeft vertrouwen in goede afloop: 'AEK, moet te doen zijn'

Ajax-kampioen heeft vertrouwen in goede afloop: 'AEK, moet te doen zijn'

14-12-2023 18:28 Laatste update: 18:34
11

Derk Boerrigter gelooft in een goed resultaat van Ajax tegen AEK Athene, zo geeft de voormalig buitenspeler aan tegenover Ajax Showtime. Ook is hij positief over de ontwikkeling die de Amsterdammers doormaken.

"Ze hebben een aantal wedstrijden achter elkaar gewonnen, dus in zekere zin kun je van een opmars spreken", vangt Boerrigter aan. "Alleen ze zijn er nog lang niet. Het is nog niet het Ajax dat het vroeger was en wat het moet zijn. Maar ze zijn de goede weg ingeslagen en ik denk dat Van ’t Schip een heel deugdelijke trainer is."

Wedden

Meer odds

De oud-speler van Ajax heeft veel vertrouwen in een overwinning op de Grieken. "AEK Athene is de tegenstander en dat moet te doen zijn. Er valt ook via de Conference League nog steeds geld te verdienen, dus het is zaak om te zorgen dat je daar zo hoog mogelijk in eindigt. Alles is lekker meegenomen voor de kas." Over de kansen van Ajax bij eventuele overwintering durft Boerrigter weinig te zeggen. "Ook daar zitten topteams in. Je kunt net pech hebben dat je snel een sterke tegenstander treft."