Update: Bayern maakt melding van contractverlenging, clubicoon tekent bij

Update: Bayern maakt melding van contractverlenging, clubicoon tekent bij

19-12-2023 15:43 Laatste update: 15:46
12

Bayern München en Thomas Müller gaan langer met elkaar door. Het clubicoon van Der Rekordmeister gaat zijn contract verlengen met één jaar. Dat maakte erevoorzitter Uli Hoeness bekend in gesprek met Servus TV

Bayern heeft de aanstaande verlenging met Müller nog niet officieel wereldkundig gemaakt, maar Hoeness heeft alvast verklapt dat de fans er rekening mee kunnen houden. "Het is slechts een een kwestie van dagen of uren voordat het bekend wordt gemaakt", zei hij maandagavond. "Ik denk dat het in het belang van iedereen binnen de gehele club is dat Thomas Müller bij ons blijft." 

De 34-jarige Duitser, wiens contract eind dit seizoen afloopt, mag zich inmiddels met recht een held van de club noemen. Müller debuteerde op 15 augustus 2008 voor Bayern. Ruim vijftien jaar later staat de teller van de aanvallende middenvelder op maar liefst 684 officiële wedstrijden. Daarin was hij goed voor 237 doelpunten en 261 assists. Tevens maakte hij 126 keer zijn opwachting voor de Duitse nationale ploeg. 

Update: Bayern heeft de contractverlenging van Müller dinsdagmiddag wereldkundig gemaakt. De rechtspoot tekent bij tot medio 2025. "Ik ben blij dat mijn reis bij Bayern doorgaat. Ik wil een rol blijven spelen in onze successen", vertelt hij via het clubkanaal.