Wedden op een doelpunt van Santiago Gimenez tijdens Feyenoord - FC Utrecht

Eén van favoriete tegenstanders: Gimenez wil knallend het jaar uit tegen Utrecht

20 december om 19:30

ADVERTORIAL - Feyenoord speelt vanavond zijn laatste wedstrijd van het seizoen in de KNVB-beker tegen FC Utrecht. Dat is voor Santiago Gimenez de laatste kans om zijn absolute top kalenderjaar nog wat meer glans te geven. JACKS.NL heeft een speciale odd voor een goal van de Mexicaan tegen Utrecht, één van zijn favoriete tegenstanders.

37 officiële treffers

Wanneer we terugblikken op 2023 zien we dat Gimenez een bizar aantal goals heeft gemaakt voor Feyenoord. In de tweede seizoenshelft van het seizoen 2022/23 kwam de spits één keer tot scoren in de Europa League, dertien keer in de Eredivisie en drie keer in de beker. De eerste seizoenshelft van het nieuwe seizoen doet Gimenez het nóg beter. Twee keer kwam hij tot scoren in de Champions League en achttien keer in de Eredivisie. Daar kunnen vanavond nog bekergoals bij komen.

Utrecht: één van Gimenez' favoriete tegenstanders

In totaal heeft Gimenez sinds zijn komst bij Feyenoord 43 goals gemaakt. Daar zijn een hoop tegenstanders de dupe van geweest, zo ook FC Utrecht. De Mexicaan wist drie keer het net te vinden tegen de Domstedelingen, dat is net zo veel als tegen sc Heerenveen en Sparta Rotterdam. Toch zijn er nog een aantal clubs waar Gimenez meer tegen heeft gescoord. Dat zijn Excelsior, Ajax en SS Lazio (5).

De odd

JACKS.NL speelt in op de goals van Gimenez. De bookmaker heeft een verhoogde odd van 2.25 beschikbaar gesteld voor wanneer Gimenez scoort tegen Feyenoord. De odd is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder.

Klik hier om de weddenschap voor een goal van Gimenez tegen FC Utrecht te spelen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust