'Nederlands Juve-talent kan in winter vertrekken: eerste club meldt zich'

'Nederlands Juve-talent kan in winter vertrekken: eerste club meldt zich'

19-12-2023 19:41 Laatste update: 20:09
6

Dean Huijsen mag in de winterstop verhuurd worden bij Juventus, dat meldt GOAL Italia. Er is naar verluidt veel interesse in het Nederlandse talent, en onder meer Frosinone zou concreet zijn. Ook zou de club een optie tot koop op willen nemen.

Of Juventus open zal staan voor een definitief vertrek is twijfelachtig. In Turijn wordt Huijsen gezien als een van de grotere talenten, en de Oude Dame zou vooral willen dat de jongeling aan spelen toekomt. Die mogelijkheid zou Frosinone hem in ieder geval willen bieden. Bij die club zou Huijsen niet de enige huurling van Juventus zijn. Ook Enzo Barrenechea, Matías Soulé en Kaio Jorge maken er hun minuten.

Wedden

Meer odds

Niet alleen vanuit Italië is er interesse. Ook niet nader genoemde clubs uit het buitenland zouden op het vinkentouw zitten, waarbij eerder wel al de naam van Granada werd genoemd. Bij Juventus heeft Huijsen nog een contract tot de zomer van 2027. De jongeling werd geboren in Amsterdam, maar trok op zijn vijfde naar Spanje. AS wist recent te melden dat hij droomt van een toekomst bij het Spaanse elftal.