'Feyenoord nog gecharmeerd van Danjuma: flink wat obstakels te overwinnen'

'Feyenoord nog gecharmeerd van Danjuma: flink wat obstakels te overwinnen'

23-12-2023 13:14
40

Feyenoord is nog altijd gecharmeerd van Arnaut Danjuma. Dat meldt 1908.nl. De eventuele komst van de 26-jarige aanvaller is op dit moment nog wel ver weg.

De Rotterdammers informeerden afgelopen zomer al naar Danjuma, maar dat bleek toen kansloos. De zesvoudig Oranje-international verruilde Villarreal op huurbasis voor Everton. Bij de Premier League-club komt hij echter nauwelijks aan spelen toe. Danjuma stond tot dusver pas in drie competitieduels in de basis en viel zes keer in.

'Alleen indien Danjuma wil inleveren, Villarreal de huur wil intrekken én ook Everton daar mee akkoord gaat, zou Danjuma een optie worden en zich in de kijker voor het EK 2024 kunnen spelen — maar dat is nu niet aan de orde', schrijft 1908. De technische staf van Feyenoord is desondanks nog altijd gecharmeerd van Danjuma.

De Rotterdammers hopen zich in januari te versterken met een aanvaller. Door hun deelname aan de Azië Cup en Afrika Cup lijken met Ayase Ueda, Alireza Jahanbakhsh en Yankuba Minteh meerdere aanvallers te ontbreken in januari en februari.