'Feyenoord-opponent Roma heeft na zes maanden genoeg gezien van PSG-huurling'

'Feyenoord-opponent Roma heeft na zes maanden genoeg gezien van PSG-huurling'

29-12-2023 14:12
22

Na zes maanden lijkt er een einde te komen aan het dienstverband van Renato Sanches bij AS Roma. De Portugees werd deze zomer op huurbasis overgenomen van Paris Saint-Germain, maar blessures hebben hem parten gespeeld, waardoor hij tot slechts vijf wedstrijden kwam.

Sanches heeft in zijn carrière al meermaals te kampen gehad met langdurig blessureleed en ook dit jaar was het raak. Het bleef daardoor bij vijf wedstrijden voor Roma, waarin hij eenmaal tot scoren kwam. De middenvelder kwam in totaal 228 minuten in actie voor de ploeg van José Mourinho, wat Roma heeft doen besluiten om de huurovereenkomst voortijdig te beëindigen, zo meldt Sky Italia. Onlangs viel Sanches in, in de wedstrijd tegen Bologna en haalde Mourinho hem een kwartier later weer naar de kant.

De voormalig speler van onder meer Benfica, Bayern München en Lille heeft reeds zijn Instagram-pagina aangepast. Alle foto's die met AS Roma te maken hebben, zijn verwijderd. Zijn profielfoto, waarop hij het shirt van de Giallorossi droeg, is vervangen en ook in de biografie op zijn pagina is de naam van Roma verdwenen. De Italianen zullen het dan ook zonder Sanches opnemen tegen Feyenoord in de Europa League.