'Benzema voedt geruchten over vertrek: spits verwijdert Insta en verlaat Riyad'

'Benzema voedt geruchten over vertrek: spits verwijdert Insta en verlaat Riyad'

29-12-2023 23:35 Laatste update: 23:39
53

Karim Benzema komt komende zaterdag niet in actie voor Al-Ittihad, dat het competitieduel met Al Tawoun speelt. De Franse topspits trainde de afgelopen twee dagen niet mee. Saudische media melden zelfs dat hij Riyad inmiddels heeft verlaten. 

Al-Rayidiya weet dat Benzema is vertrokken, maar over de reden van zijn vertrek is het medium nog ietwat schimmig. Naar verluidt zou het te maken hebben met persoonlijke redenen. Wat vaststaat, is dat Benzema wel eens meer florissante tijden heeft beleefd in zijn loopbaan. De voormalig doelpuntenmachine van Real Madrid verwijderde afgelopen dinsdag ook nog eens zijn Instagram, iets wat de speculaties over een mogelijk vertrek alleen nog maar meer heeft gevoed. 

Diverse Saudische media zien die actie van Benzema als een reactie op de steeds groter wordende kritiek op zijn functioneren. Benzema maakte sinds zijn komst twaalf doelpunten voor Al-Ittihad, maar zou niet over de juiste instelling beschikken. De Ballon d'Or-winnaar van 2022 is overigens niet de enige ster die het niet naar zijn zin zou hebben in Saudi-Arabië. Ook Roberto Firmino zou oren hebben naar een vertrek.

Bekijk hieronder #DoneDeal over Ajax, PSV en Feyenoord - mét Ajax-beul Tim Pieters!