Marca onthult riante transferbonus en salaris dat Mbappé kan opstrijken bij Real

Marca onthult riante transferbonus en salaris dat Mbappé kan opstrijken bij Real

30-12-2023 10:10 Laatste update: 10:12
67

Real Madrid is van plan om Kylian Mbappé een exorbitant salaris voor te schotelen, weet Marca. Eerder werd al duidelijk dat De Koninklijke een nieuwe poging gaat wagen om de Franse superster van Paris Saint-Germain in te lijven. De portemonnee vormt in ieder geval geen obstakel. 

The Athletic maakte vrijdag bekend dat Real de jacht op Mbappé gaat heropenen. Wel is de aanvaller een deadline in het vooruitzicht gesteld. Omdat de Spanjaarden geen zin in hebben in nóg een soap, heeft Mbappé tot halverwege januari om de knoop door te hakken. 

Mocht de 25-jarige aanvaller voor Real kiezen, dan zit hij er in Spanje in warmpjes bij. Marca weet dat de ploeg van trainer Carlo Ancelotti hem 26 miljoen euro netto per jaar wil aanbieden. Daarnaast zou Mbappé bij het tekenen van het lucratieve contract een transferbonus van 130 miljoen krijgen. Real is naar verluidt niet bereid om die twee bedragen op te schroeven. 

Dat zou Mbappé in één klap de best betaalde speler van Real maken. De wereldkampioen van 2018 heeft bij PSG nog een contract tot medio 2024, en loopt dus komende zomer uit zijn contract. 

Bekijk hieronder #DoneDeal over Ajax, PSV en Feyenoord - mét Ajax-beul Tim Pieters!