'Lecce meldt zich bij Feyenoord voor huurtransfer van bankzitter'

'Lecce meldt zich bij Feyenoord voor huurtransfer van bankzitter'

3 januari - 10:17 Laatste update: 10:51
39

Het Italiaanse Lecce heeft bij Feyenoord aangeklopt voor Javairo Dilrosun. Dat meldt 1908.nl woensdagochtend. Tot een overgang lijkt het voorlopig nog niet te komen. 

Lecce, de nummer dertien van de Serie A, heeft in de zoektocht naar versterking op de flanken een oogje op Dilrosun. Naar verluidt willen de Italianen hem graag op huurbasis naar Italië halen. Volgens 1908.nl gaat Feyenoord niet akkoord met een 'kaal' leenvoorstel. Alleen een op termijn vaste transfersom 'zou eventueel interessant' kunnen worden, maar daar zijn beide partijen voorlopig nog niet. 

Op dit moment is Dilrosun met Feyenoord mee op trainingskamp naar Spanje en lijkt de focus 'gewoon' nog op de Rotterdamse club te liggen. Haast met het verkopen van Dilrosun heeft Feyenoord niet, omdat zijn contract nog tot medio 2026 loopt. De flankspeler kwam anderhalf jaar geleden voor zo'n vier miljoen euro (exclusief bonussen) over van Hertha BSC. Het is niet bekend hoe Dilrosun tegen een eventuele overstap aankijkt. 

In het shirt van Feyenoord speelde Dilrosun tot dusver 51 wedstrijden, waarin hij zes keer scoorde en negen keer een assist gaf. Dit seizoen moet Dilrosun het vooral doen met invalbeurten. Hij kwam in acht wedstrijden tot slechts 207 minuten.