Turkse geruchten: Besiktas hoopt naast Van Bronckhorst ook Berghuis te strikken

Turkse geruchten: Besiktas hoopt naast Van Bronckhorst ook Berghuis te strikken

5 januari - 09:43 Laatste update: 10:24
67

Besiktas zou nog altijd interesse hebben in Steven Berghuis. Dat melden Turkse media als Fotomac en Aksam. In de vorige transferperiode zou de Ajacied ook al op het lijstje hebben gestaan. Die interesse blijkt dus onveranderd.

De Turkse topclub heeft nog altijd goede hoop op een mogelijke overstap van Berghuis. Eerder deze week kwam Besiktas ook al in het nieuws, omdat de club Giovanni van Bronckhorst wil strikken als nieuwe trainer. Wat die deal betreft is het wachten of de club eruit komt met NAC Breda over Jean-Paul van Gastel. Van Bronckhorst wil hem per se mee hebben als assistent.

Wedden

Meer odds

Berghuis en Van Bronckhorst kennen elkaar goed, aangezien ze samenwerkten in hun tijd bij Feyenoord. Over bedragen wordt in de Turkse media nog niet gesproken. Ook is het nog maar de vraag of Berghuis zelf weg wil uit Amsterdam en of hij de stap naar Turkije wel ziet zitten. Bij Ajax is hij tweede aanvoerder en heeft hij nog een contract tot de zomer van 2025. Ook Dusan Tadic stond eerder op het lijstje bij Besiktas, maar die vertrok naar Fenerbahçe.