''Druk' op contracten van basisspelers bij PSV, dat in actie lijkt te gaan komen'

''Druk' op contracten van basisspelers bij PSV, dat in actie lijkt te gaan komen'

5 januari - 19:19
58

PSV kijkt momenteel naar een aantal mogelijke contractverlengingen, weet het Eindhovens Dagblad. Op de verbintenissen van onder meer Olivier Boscagli en Jordan Teze staat 'enige druk', aangezien die over anderhalf jaar aflopen.

Naast de aflopende verbintenissen van Shurandy Sambo en Isaac Babadi, vergen de contractsituaties van Boscagli, Teze, Walter Benítez en André Ramalho ook aandacht bij PSV. Laatstgenoemde beschikt eveneens over een aflopend contract, maar het is niet duidelijk of PSV met hem gaat verlengen. Boscagli, Teze en Benítez zouden op dit moment in de zomer van 2025 transfervrij zijn.

Daardoor kijkt PSV momenteel naar verschillende contracten, weet het ED. De lokale krant stelt dat er 'enige druk' op de verbintenissen van Boscagli en Teze zit. 'Kunnen deze niet worden verlengd, dan zullen zij normaal gesproken deze zomer worden verkocht. Technisch directeur Earnest Stewart heeft niet gezegd of hij al met deze spelers in gesprek is, maar duidelijk is wel dat PSV grip wil houden op hun transferrechten', schrijft het ED.

Het contract van Benítez loopt ook over anderhalf jaar af. Het is 'aannemelijk' dat PSV binnenkort werk maakt van een verlenging, zo klinkt het. Over Sambo en Babadi is er nog geen nieuws, terwijl duidelijkheid over de toekomst van Patrick van Aanholt ook nog even op zich laat wachten.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, PSV en Feyenoord!