'Becker mag hopen op fraaie La Liga-transfer en voert eerste gesprekken'

'Becker mag hopen op fraaie La Liga-transfer en voert eerste gesprekken'

8 januari - 14:08 Laatste update: 9 januari - 09:55
17

Villarreal zou in de zoektocht naar een nieuwe aanvaller zijn uitgekomen bij Sheraldo Becker. Ook hebben naar verluidt de eerste gesprekken over een permanente overstap van de international van Suriname al plaatsgevonden.

Dat wordt gemeld door de Duitse tak van Sky Sports. Becker sprak afgelopen zomer al zijn vertrekwens uit. Toen zou er een ploeg uit de Serie-A erg geïnteresseerd zijn, maar tot een deal met deze club kwam het toen niet. Nu krijgt de voormalige Eredivisie-speler (28) misschien de kans om zijn kwaliteiten te laten zien in La Liga.

Wedden

Meer odds

Becker doorliep de jeugdopleiding van Ajax. Tot een doorbraak kwam het nooit bij de Amsterdammers. Na een verhuurperiode aan PEC Zwolle en een transfer naar ADO Den haag, pikte Union Berlin hem in 2019 transfervrij op bij de Hagenaars. Becker speelde 140 wedstrijden voor de Duitse club. Hierin wist hij 24 keer te scoren en 26 keer was hij goed voor een assist. Vorig jaar leidde hij zijn ploeg voor het eerst in de clubhistorie naar de Champions League.