Update: ook Marca linkt oud-PSV'er Branthwaite aan spectaculaire stap naar Spanje

Update: ook Marca linkt oud-PSV'er Branthwaite aan spectaculaire stap naar Spanje

9 januari - 23:58 Laatste update: 23:58
27

Everton-verdediger Jarrad Branthwaite zou op de radar staan van Real Madrid. De Koninklijke houden de voormalig PSV'er nauwlettend in de gaten en zouden hem in de zomer wellicht op willen pikken in het blauwe deel van Liverpool. Real-coach Carlo Ancelotti werkte al eerder met de Engelsman en liet hem debuteren bij Everton. Dat meldt The Daily Mail. 

Update: het nieuws over een mogelijk spectaculaire transfer van Branthwaite naar Real Madrid, wordt dinsdagavond laat ook gemeld door Marca. Over de waarschijnlijkheid laat de Spaanse sportkrant niks weten. Wel is duidelijk dat Ancelotti gecharmeerd is van de centrumverdediger. Het aantrekken van de boomlange stopper heeft dan ook 'een portie logica', zo is te lezen. 

Branthwaite keerde afgelopen zomer na een sterk seizoen bij PSV, waarmee hij onder meer de KNVB Beker won, terug bij Everton. Onder zijn manager Sean Dyche kwam hij tot dusver tot zeventien Premier League-optredens. Met Branthwaite in de achterhoede kregen The Toffees pas 28 doelpunten tegen, maar één meer dan het stukken hoger geklasseerde Tottenham Hotspur. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!