'Gevallen Franse grootmacht wil Danjuma onderdak bieden, gesprekken in volle gang'

'Gevallen Franse grootmacht wil Danjuma onderdak bieden, gesprekken in volle gang'

9 januari - 20:55 Laatste update: 20:57
14

Er komt mogelijk snel een einde aan de huurperiode van Arnaut Danjuma bij Everton. Na eerdere berichtgeving van Foot Mercato meldt Voetbal International nu dat Olympique Lyon zich in het blauwe gedeelte van Liverpool gemeld heeft voor de Oranje-international. 

Danjuma streek afgelopen zomer neer bij Everton, waar hij onder manager Sean Dyche weinig speeltijd krijgt. Op 17 september stond hij voor het laatst in de basis bij een Premier League-wedstrijd. Dat knaagt aan Danjuma, die nog altijd hoop koestert om komende zomer geselecteerd te worden voor het Nederlands elftal, dat het EK in Duitsland speelt. 

Wedden

Meer odds

Het management van Danjuma heeft tegenover talkSPORT bevestigd dat Lyon zich heeft gemeld. Een akkoord is er nog niet, maar de onderhandelingen zijn in volle gang. Voor de oud-speler van NEC is het nog mogelijk om deze januari naar een andere club te verkassen, omdat hij dit seizoen nog niet speelde voor Villarreal, waar hij nog tot medio 2026 onder contract staat. 

Lyon kan een aanvallende impuls wel gebruiken. De gevallen Franse grootmacht staat momenteel vijftiende in Ligue 1. Wel heeft de ploeg van trainer Gennaro Gattuso de smaak weer iets te pakken. De laatste drie competitiewedstrijden voor de jaarwisseling werden allemaal gewonnen.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!