Bundesliga-talent is eerste winterversterking van NEC: 'Een van onze prioriteiten'

Bundesliga-talent is eerste winterversterking van NEC: 'Een van onze prioriteiten'

10 januari - 17:14 Laatste update: 17:16
32

NEC heeft zijn eerste winteraanwinst gepresenteerd. De Nijmegenaren versterken zich met de negentienjarige Yvandro Borges Sanches, die op huurbasis overkomt van Borussia Mönchengladbach.

Borges Sanches is een jonge aanvaller van Gladbach, die al 23 interlands speelde voor Luxemburg. Dit seizoen kwam de buitenspeler tot drie Bundesliga-wedstrijden, terwijl hij ook kampte met een blessure. Nu gaat NEC aan de haal met Borges Sanches. De linksbuiten wordt gehuurd tot het einde van het seizoen.

Technisch directeur Carlos Aalbers is blij met de eerste winterse aanwinst van NEC. "Zoals meermaals aangegeven was een van onze prioriteiten een versterking op de vleugels. Yvandro geeft ons meer opties omdat hij op beide vleugels uit de voeten kan."

Recent raakte NEC met Alexis Tibidi een andere huurling in de aanval kwijt. De Fransman speelde door blessureleed geen minuut in Nijmegen en keerde daardoor terug bij ESTAC Troyes. Borges Sanches lijkt nu de concurrentiestrijd aan te moeten gaan met spelers als Kodai Sano en Sontje Hansen, die ook regelmatig als linksbuiten spelen.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!