Perez hekelt reactie Feyenoord: 'Dat wordt in elk interview genoemd'

Perez hekelt reactie Feyenoord: 'Dat wordt in elk interview genoemd'

14 januari - 22:29
50

Kenneth Perez ergert zich enorm aan dat Feyenoord volgens hem vaak benoemt dat het kampt met afwezigen wegens interlandverplichtingen. De ESPN-analist snapt dat het nadelig is voor trainer Arne Slot, maar volgens hem wordt het te vaak genoemd.

"Dat wordt in elk interview genoemd. Maar dat wist je toch al toen je die mensen haalde?", zegt Perez over de afwezigen Alireza Jahanbakhsh, Ramiz Zerrouki, Yankuba Minteh en Ayase Ueda. "Je kan ze niet inbrengen nee. Het maakt je zwakker, maar dat is nou eenmaal de selectie die Feyenoord heeft samengesteld", aldus de analist. "Dan is het een gegeven dat je die spelers gaat missen in de maand januari. Dan moet je een andere spits halen die niet kans maakt op de Azië Cup of Afrika Cup", vervolgt hij.

Feyenoord is in de Eredivisie hofleverancier van de Azië Cup en de Afrika Cup. Hierdoor kunnen de Rotterdammers in de maand januari niet beschikken over een aantal belangrijke spelers. Afhankelijk van de prestaties zal de ploeg van Arne Slot ook in februari sterkhouders moeten missen. Na afloop van de wedstrijd tegen NEC (2-2) gaf de trainer van Feyenoord aan dat het voor hem erg onhandig is dat hij geen extra spits kan inbrengen door de afwezigheid van Ueda.