'Volgende Serie A-club meldt zich bij Feyenoord met miljoenenbod voor Dilrosun'

'Volgende Serie A-club meldt zich bij Feyenoord met miljoenenbod voor Dilrosun'

18 januari - 22:42 Laatste update: 23:14
33

Javairo Dilrosun staat hoog op het verlanglijstje bij Hellas Verona. Volgens 1908.nl en Fabrizio Romano heeft de Serie A-club een miljoenenaanbieding neergelegd in Rotterdam, waar de clubleiding zich nu over aan het buigen is. Eerder toonde Lecce ook interesse, maar die club wilde niet voldoen aan de transfereisen.

Dilrosun is bij Feyenoord lang niet altijd verzekerd van een basisplaats. De laatste weken mag hij, door het ontbreken van veel aanvallers, wel weer regelmatig vanaf de aftrap beginnen. Eerder toonde Lecce dus al interesse in de aanvaller. Eerst wilde de Italiaanse club de aanvaller huren en daarna was een koop nog een optie. Uiteindelijk wilde Lecce niet aan de voorwaarden voldoen, waardoor de deal klapte.

Hellas Verona krijgt een flinke financiële boost na de verkoop van aanvaller Cyril Ngonge. De Belg gaat zo'n achttien miljoen euro opleveren, waardoor de Italianen iets te besteden hebben voor een vervanger. Dilrosun staat op dit moment bovenaan het verlanglijstje van de Italianen en er zou dus zelfs al een formele aanbieding zijn gedaan. 

Verona richtte zich eerder nog op twee andere smaakmakers uit de Eredivisie. Tijjani Noslin van Fortuna Sittard en Elayis Tavsan van NEC waren eerder dichtbij een transfer naar Italië, maar over die deals is niets meer naar buiten gebracht. Het is dan ook niet bekend of de Italianen naast Dilrosun ook nog Tavsan en Noslin naar Italië willen halen.