VI: FC Twente kan naast Ugalde ook linksback Smal deze maand nog kwijtraken

VI: FC Twente kan naast Ugalde ook linksback Smal deze maand nog kwijtraken

23 januari - 20:53
38

Niet alleen Manfred Ugalde, maar ook Gijs Smal vertrekt mogelijk deze maand nog bij FC Twente. De linksback geniet belangstelling van Rangers FC, aldus Voetbal International

VI weet dat Rangers zich al heeft gemeld voor de 26-jarige Smal. De linkervleugelverdediger heeft bij Twente een aflopend contract. De Tukkers hebben hem onlangs al wel een voorstel gedaan voor een nieuwe verbintenis, maar dat aanbod heeft Smal nog in beraad. 

Wedden

Meer odds

Het lijkt er echter niet op dat hij van plan is om op korte termijn zijn verblijf in Enschede te verlengen, aldus VI. De oud-speler van FC Volendam streek in de zomer van 2020 neer bij Twente. Vorig seizoen maakte hij onder trainer Ron Jans veel indruk zijn aanvallende drift. Hij gaf tien assists en maakte twee doelpunten. Dit seizoen was hij, mede ook vanwege blessureleed in het begin, nog niet betrokken bij een doelpunt. 

Het zijn al met al drukke dagen voor Twente, dat zoals eerder op de dag bekend werd, mogelijk ook afscheid gaat nemen van Ugalde. Hij staat volgens de laatste berichtgeving op het punt om een contract te tekenen bij de Russische topclub Spartak Moskou. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!