'Roma lijkt aan de haal te gaan met voormalig PSV'er, ook Bakker in beeld'

'Roma lijkt aan de haal te gaan met voormalig PSV'er, ook Bakker in beeld'

24 januari - 11:25
18

AS Roma is concreet in de markt voor Angeliño. De linksback, die in trek is bij meerdere clubs, zou al nagenoeg rond zijn met de Romeinen, die snel een deal hopen te bewerkstelligen. Dat meldt Gianluca Di Marzio. Ook Mitchell Bakker zou echter in beeld zijn in Rome.

Ook Torino, Olympique Marseille en Villarreal zouden op het vinkentouw zitten, maar AS Roma lijkt het meest slagvaardig te zijn. Angeliño ligt nog tot de zomer van 2025 vast bij RB Leipzig, maar hoeft daar niet op veel speeltijd te rekenen.

Wedden

Meer odds

Dit seizoen werd de verdediger verhuurd aan Galatasaray, maar in Turkije wil het niet vlotten. In Nederland speelde de Spanjaard voor NAC Breda en PSV, waarna Manchester City hem middels een terugkoopclausule weer overnam van de Eindhovenaren.

Naast Angeliño zou ook Bakker in beeld zijn als back-up voor Leonardo Spinazzola bij AS Roma, dat Feyenoord treft in de Europa League. Dat meent Corriere dello Sport. Bakker trok deze zomer naar Atalanta, maar in Bergamo is hij vooralsnog niet uitgegroeid tot een vaste waarde.