'Verrassende wending: Dilrosun op weg naar recordkampioen Mexico'

'Verrassende wending: Dilrosun op weg naar recordkampioen Mexico'

31 januari - 11:27 Laatste update: 11:34
37

Javairô Dilrosun kan zijn carrière vervolgen in Mexico. Recordkampioen Club América is volgens Voetbal International de grootste kanshebber voor de handtekening van de Feyenoord-aanvaller.

Club América heeft zich officieel gemeld in De Kuip, evenals FC Lorient en Celta de Vigo. De Franse en Spaanse club dreigen echter af te haken voor de 25-jarige aanvaller. Volgens VI biedt een move naar Mexico nu mogelijk uitkomst. Het voorstel van América zou 'het beste' zijn.

Wedden

Meer odds

De bal ligt nu bij Dilrosun: als hij akkoord gaat, kan hij zijn koffers pakken en gaan spelen voor de grootste club van Mexico. Club América is veertienvoudig kampioen van de Liga MX. Met Oussama Idrissi, die voor Pachuca speelt, zou Dilrosun er een ex-Feyenoorder tegenkomen.

Feyenoord is bereid mee te werken aan een vertrek van Dilrosun, die in de eerste seizoenshelft niet voorkwam in de plannen van Arne Slot. De trainer geeft hem de laatste weken wél minuten. Feyenoord werkt nog aan de komst van Liverpool FC Montevideo-aanvaller Luciano Rodríguez.