'Twente wil Salah-Eddine per direct overnemen, onderhandelingen met Ajax gaande'

'Twente wil Salah-Eddine per direct overnemen, onderhandelingen met Ajax gaande'

31 januari - 20:11
67

De kans is aanwezig dat FC Twente op de allerlaatste dag van de winterse transfermarkt oude bekende Anass Salah-Eddine terughaalt naar Enschede. Tubantia meldt woensdagavond dat de Tukkers momenteel de mogelijkheden bekijken om de linksback per direct over te nemen van Ajax

Salah-Eddine, die bij Ajax nog een contract heeft tot medio 2025, is de afgelopen dagen door Ajax aangeboden bij Twente, de club waarvoor hij de tweede helft van afgelopen seizoen ook al speelde. De club van trainer Joseph Oosting beschikt momenteel maar over één linksback: Gijs Smal. Met de komst van Salah-Eddina zou Oosting over meerdere smaken kunnen beschikken. 

Wedden

Meer odds

Salah-Eddine keerde afgelopen zomer terug bij Ajax. Aan het begin van het seizoen maakte hij nog wel zijn minuten, maar inmiddels komt hij niet meer voor in de plannen van John van 't Schip. Borna Sosa en de tot linksback omgetoverde Ar'Jany genieten de voorkeur van de Ajax-trainer. 

Mocht Twente erin slagen om Salah-Eddine terug te halen naar de Grolsch Veste, dan verschaft Ajax zichzelf wat meer financiële ademruimte. Mogelijk stelt dat de Amsterdammers in staat om vlak voor het sluiten van de markt nog een speler aan te trekken.