'Manhoef op vliegtuig richting Engeland, Vitesse ontvangt 4 miljoen euro'

'Manhoef op vliegtuig richting Engeland, Vitesse ontvangt 4 miljoen euro'

1 februari - 11:10 Laatste update: 11:12
14

Million Manhoef is donderdagochtend met zijn begeleiders op het vliegtuig gestapt richting Engeland. Daar zal de aanvaller, voor wie Vitesse miljoenen ontvangt, na een medische keuring een contract tekenen bij Stoke City

Jeroen Kapteijns, journalist van De Telegraaf, meldt dat nieuws. Sinds woensdagavond is duidelijk dat Manhoef naar Stoke trekt. De vleugelaanvaller genoot ook nog even interesse van PSV en het Italiaanse Palermo, maar kiest dus voor het Championship. 

Stoke maakt vier miljoen euro over naar Vitesse, dat in grote financiële nood verkeert. Het is voor de Arnhemmers de grootste uitgaande transfer sinds de verkoop van Vyacheslav Karavaev, die in de zomer van 2019 voor acht miljoen euro naar Zenit Sint Petersburg vertrok. 

Manhoef speelde in totaal 88 wedstrijden voor Vitesse. Daarin was hij goed voor veertien doelpunten en acht assists. Vorig seizoen beleefde hij zijn echte doorbraak. Toen leverde de jeugdinternational van Oranje met negen Eredivisie-goals een groot aandeel in het seizoen van Vitesse. 

#DoneDeal gaat LIVE! Om 10.00 uur en 16.00 uur praten we je op YouTube live bij over het laatste transfernieuws!