'Nottingham Forest geeft niet op en klopt met tweede bod op Akpom aan bij Ajax'

'Nottingham Forest geeft niet op en klopt met tweede bod op Akpom aan bij Ajax'

1 februari - 21:38 Laatste update: 21:44
28

Nottingham Forest geeft niet op en gaat nog een poging wagen voor Chuba Akpom. De Engelse club kwam eerder al met een bod, maar die werd door Ajax van tafel geveegd. Akpom wil zelf heel graag, dus is het wachten of de clubs eruit komen. Dat hangt dan weer af van de hoogte van het tweede bod van Nottingham.

De interesse vanuit Nottingham voor Akpom kwam pas laat op Deadline Day op gang. De Amsterdammers ontvingen een voorstel van de Premier League-club, waarbij de Engelsman werd gehuurd en daarna voor vijftien à zestien miljoen euro de definitieve overstap kon maken. Daar ging Ajax niet mee akkoord en de Amsterdammers kwamen met een tegenbod, waarbij Akpom zeventien miljoen euro moest opleveren plus een meer verplichte optie tot koop. 

Wedden

Meer odds

Met dat tegenbod ging Nottingham niet akkoord, maar de Engelsen geven de strijd om Akpom nog niet op. De Premier League-club bereid volgens Fabrizio Romano een tweede bod voor op de Engelse spits, die zelf overigens graag terug wil keren naar zijn thuisland. Het is nu dus aan de clubs om er voor de deadline van de transferwindow nog uit te komen, anders blijft Akpom in Amsterdam.