'Heracles mikt last minute op oude bekende met 67 Eredivisie-duels op zijn naam'

'Heracles mikt last minute op oude bekende met 67 Eredivisie-duels op zijn naam'

1 februari - 21:55
13

Heracles Almelo wil zich op Deadline Day nog versterken met Eredivisie-bekende Ajdin Hrustic. De oud-speler van FC Groningen moet op huurbasis overkomen van Hellas Verona. Heracles heeft nog enkele uren om de tijdelijke overgang van de Australiër rond te maken.

Volgens RTV Oost is de hoop van Heracles dat ze de huurdeal voor de deadline nog rond krijgen. Hrusitc speelt op dit moment voor Hellas Verona, maar kwam eerder uit voor Eintracht Frankfurt, Groningen en de jeugd van Schalke 04 en Nottingham Forest. In de zomer van 2022 nam Verona hem over van Frankfurt, maar sindsdien speelde hij pas in zes competitieduels mee voor de Italianen.

Wedden

Meer odds

In Groningen beleefde Hrustic zijn doorbraak in het internationale voetbal. Vanuit de jeugd klom hij op tot het eerste elftal van de Noorderlingen. In totaal speelde hij in 67 competitieduels mee voor FC Groningen. Daarin scoorde Hrustic vijf keer en gaf hij evenveel assists. De middenvelder speelde ook al 24 interlands voor Australië. De kans dat Hellas Verona meewerkt is aanwezig, aangezien de Italianen eerder al Tijjani Noslin (Fortuna Sittard) en Elayis Tavsan (NEC) naar de club haalden.