Zaakwaarnemer Driouech roert zich opnieuw na afketsen PSV-transfer

Zaakwaarnemer Driouech roert zich opnieuw na afketsen PSV-transfer

1 februari - 22:28
142

Annas El Ghouche, de zaakwaarnemer van Couhaib Driouech, roert zich opnieuw op Instagram nu de transfer naar PSV is afgeketst. Hij bevestigt dat een vertrek van de 21-jarige aanvaller bij Excelsior van de baan is.

'That's all folks!', is de veelzeggende boodschap van de spelersmakelaar. Het is een klap voor Driouech, die al in Eindhoven was om de laatste puntjes op de i te zetten. PSV bereikte echter geen akkoord met Excelsior, waardoor hij het seizoen moet afmaken in Rotterdam.

Wedden

Meer odds

Driouech was deze Deadline Day het onderwerp van gesprek. Zowel PSV als Feyenoord maakte jacht op de linksbuiten. El Ghouche stookte het vuurtje eerder op de dag flink op met een foto van een wedstrijdkaartje voor Feyenoord - PSV. De Eindhovenaren leken uiteindelijk aan het langste eind te trekken, maar Excelsior zette een streep door de deal omdat het er niet in slaagde een vervanger te vinden.

"Alle partijen hebben er alles aan gedaan om deze transfer mogelijk te maken. Helaas is dat niet gelukt", reageert  El Ghouche in gesprek met De Telegraaf