'Domper voor Van de Beek: Nederlander niet ingeschreven voor Conference League'

'Domper voor Van de Beek: Nederlander niet ingeschreven voor Conference League'

4 februari - 13:39
70

Eintracht Frankfurt heeft Donny van de Beek niet ingeschreven voor de Conference League. Dat meldt het Duitse BILD. Van de Beek kan daardoor niet meedoen in het tweeluik met Union St. Gillis en verdere rondes als Frankfurt door weet te stoten.

Frankfurt trok naast Van de Beek ook Sasa Kalajdzic en Hugo Ekitiké aan. Het aparte is echter dat die twee spelers wel zijn ingeschreven voor de Conference League. Oud-PSV’er Philipp Max werd in de eerste seizoenshelft niet ingeschreven door Frankfurt, maar in de knockout-fase zit hij wel bij de selectie. Op 15 februari speelt Frankfurt de eerste wedstrijd in de Conference League na de winterstop. In België is Union St. Gillis de tegenstander.

Op nieuwjaarsdag werd bekend gemaakt dat Van de Beek het seizoen op huurbasis af zou maken in Frankfurt. Tot nu toe speelde de Nederlander drie wedstrijden in de Duitse Bundesliga. In de laatste wedstrijd van Frankfurt zat Van de Beek zonder speelminuten bij de wedstrijdselectie. Eintracht staat op dit moment zesde in de Duitse competitie. De ploeg heeft al 21 punten achterstand op koploper Bayer Leverkusen.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!