PSV krijgt goed nieuws: zomeraanwinst maakt langverwachte rentree in beloftenploeg

PSV krijgt goed nieuws: zomeraanwinst maakt langverwachte rentree in beloftenploeg

6 februari - 16:56
103

Armel Bella-Kotchap heeft zondag zijn rentree gemaakt voor PSV. De Duitse verdediger speelde een half uur mee in een oefenwedstrijd van de beloften tegen Jong Royal Antwerp. De Duitser was lange tijd geblesseerd aan zijn schouder.

De 22-jarige Bella-Kotchap wordt dit seizoen door PSV gehuurd van het Engelse Southampton. Echter deed hij in slechts drie Eredivisie-wedstrijden mee dit seizoen. Sinds begin oktober lag Bella-Kotchap uit de roulatie met een forse schouderblessure. Earnest Stewart bevestigde afgelopen weekend al dat de Duitser op de weg terug is, maar inmiddels heeft hij dus ook zijn eerste minuten er weer op zitten.

Wedden

Meer odds

Voor Bella-Kotchap was het ook nog een succesvolle rentree, want hij maakte ook nog een doelpunt. Tot nu toe kwam hij in drie competitiewedstrijden en twee Champions League-duels in actie voor PSV. Bella-Kotchap maakte in die wedstrijden geen enkele keer de negentig minuten vol.

Het is niet bekend of ook CJ Egan-Riley zijn debuut heeft gemaakt voor Jong PSV. De Engelse verdediger werd op Deadline Day gehuurd van zijn club Burnley en moet als versterking gelden voor de beloftenploeg van de Eindhovenaren. De volgende wedstrijd van Jong PSV is vrijdag 9 februari tegen FC Emmen.