'Volgende La Liga-club in de rij voor 'probleemkind': Atlético gaat zich melden'

'Volgende La Liga-club in de rij voor 'probleemkind': Atlético gaat zich melden'

7 februari - 11:49 Laatste update: 13:52
29

De naam van Mason Greenwood is toegevoegd aan de shortlist van Atlético Madrid. De aanvaller van Manchester United maakt op huurbasis bij Getafe veel indruk en stadsgenoot Atlético zou hem deze zomer daarom graag oppikken.

Greenwood vertrok afgelopen zomer na een roerige periode bij Manchester United. De 22-jarige Engelsman heeft sinds zijn komst bij Getafe de weg naar boven weer ingezet. Hij maakte al zeven doelpunten dit seizoen en gaf vier assists. Die prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven. Eerder werd FC Barcelona al gelinkt aan de komst van Greenwood. Bij meerdere La Liga-clubs staat hij op de radar en nu heeft ook Atletico zich bij dat rijtje gevoegd, meldt The Telegraph.
 
In principe keert de Engelsman na dit seizoen terug bij Manchester United. Het contract van Greenwood loopt nog tot 30 juni 2025. In Manchester lijkt Greenwood alleen niet meer te hoeven rekenen op een nieuwe kans. De beschuldigingen van mishandeling aan zijn adres waren zo heftig dat de clubleiding hem liever kwijt dan rijk is. Voor The Red Devils is het dus zaak om te verlengen of te verkopen, mocht de club nog iets willen overhouden aan het vertrek van de aanvaller.