'Bayern wil voormalig Ajax-target komende zomer naar München halen'

'Bayern wil voormalig Ajax-target komende zomer naar München halen'

13 februari - 17:45 Laatste update: 18:50
23

Bayern München wil zich komende versterken met Serhou Guirassy. Dat meldt Bild dinsdagmiddag. De voormalig Ajax-kandidaat scoort er dit seizoen lustig op los voor VfB Stuttgart

Ajax klopte afgelopen zomer bij Stuttgart voor Guirassy. Sven Mislintat, destijds nog verantwoordelijk voor het spelersbeleid, greep naast de spits. Guirassy bleef bij Stuttgart en maakte daar dit seizoen al zeventien Bundesliga-doelpunten. 

Wedden

Meer odds

Die prestatie is Bayern niet ontgaan. Der Rekordmeister, dat een lastig jaar doormaakt, wil hem komende zomer ophalen. Guirassy heeft bij Stuttgart nog een contract tot medio 2026, maar hij beschikt over een ontsnappingsclausule. Die gaat komende zomer in werking. Dan mag hij voor een bedrag van 20 miljoen euro vertrekken. 

De vraag is echter of de 27-jarige Guineeër genoegen neemt met een rol als reserve. Bij Bayern is Harry Kane immers de vaste spits. Bayern is naar verluidt niet de enige geïnteresseerde partij. Volgens Fabrizio Romanou wil ook een aantal Premier League-clubs gaan toeslaan.

Beluister de nieuwste #DoneDeal met special guest El Karouani! Check #DoneDeal!