'Perspectief van Klaassen bij Inter aan zijden draadje door nieuwe ontwikkelingen'

'Perspectief van Klaassen bij Inter aan zijden draadje door nieuwe ontwikkelingen'

13 februari - 23:31 Laatste update: 23:40
33

Piotr Zielinski lijkt de nieuwste aanwist van Internazionale te worden. Het toevoegen van nog een middenvelder aan de selectie van de Milanezen kan weleens een vertrek van Davy Klaassen als gevolg hebben. De Nederlander heeft nog een contract tot eind dit seizoen en speelt weinig voor Inter.

De berichtgeving rond de komst van Zielinski zingt al voor langere tijd rond. De 29-jarige Pool heeft al een persoonlijk akkoord bereikt met Inter. Daarnaast is hij ook al medisch gekeurd. Het is de bedoeling dat de middenvelder het huidige seizoen bij Napoli afmaakt en dan in juli de overstap naar Milaan maakt. In Napels is de leiding alleen niet blij met de deal. De handelswijze van Zielinski werd hem en zijn management niet in dank afgenomen, waardoor Napoli hem niet heeft ingeschreven voor de Champions League.

Wedden

Meer odds

De aanstaande komst van Zielinski kan slecht nieuws betekenen voor Klaassen. Aangezien de Nederlander tot op heden nog niet op veel speeltijd hoeft te rekenen en beschikt over een aflopend contract zou het nieuws rondom Zielinski het einde van zijn periode in Italië kunnen betekenen. Het contract van Klaassen kent echter wel een optie voor nog een extra seizoen, maar het is de vraag of deze gelicht gaat worden. De ex-Ajacied speelde vooralsnog pas mee in elf officiële wedstrijden voor Inter. In zijn laatste vier competitiewedstrijden mocht Klaassen telkens slechts één minuut meedoen.

FC Utrecht-opmars en dromen van Marokko & de Premier League met El Karouani!