Lukaku komt met absurde statistiek naar Feyenoord: 'Niet zo'n goed teken'

Lukaku komt met absurde statistiek naar Feyenoord: 'Niet zo'n goed teken'

15 februari - 18:28
7

Feyenoord is gewaarschuwd voor Romelu Lukaku. De topspits van AS Roma en Belgisch topscorer aller tijden was in zijn laatste zeventien Europa League-wedstrijden slechts één keer niét trefzeker, klinkt het bij ESPN.

"Dat is niet zo'n goed teken", lacht analist Kees Kwakman. Thomas Beelen wordt de directe tegenstander van Lukaku. Presentator Jan Joost van Gangelen: "Ik hoop niet dat Arne Slot heeft gezegd: Thomas, kijk dit lijstje eens..."

Wedden

Meer odds

"Gelukkig is Beelen net zo snel als Lukaku. Het is zaak om niet aan hem te gaan hangen", geeft Perez een tip mee aan de Feyenoord-verdediger. "Vroeger was Lukaku echt bloedsnel, maar hij wordt ook een dagje ouder en dat heeft natuurlijk invloed op je explosiviteit."

Perez leerde de inmiddels dertigjarige Lukaku in 2010 al kennen. "Ik speelde tegen hem toen hij zestien was en nog bij Anderlecht zat." De Deen was geïmponeerd. "Ik dacht echt: dat is die gozer van The Green Mile. Zó groot. Alleen aan zijn hoofd zie je dat hij wat ouder is geworden, verder is hij dezelfde."