'Modric is boos en teleurgesteld: breuk met Real Madrid lijkt aanstaande'

'Modric is boos en teleurgesteld: breuk met Real Madrid lijkt aanstaande'

16 februari - 10:44
33

Luka Modric is ongelukkig bij Real Madrid. Dat meldt het Spaanse medium Relevo. De Kroaat (38) kwam in de Champions League-wedstrijd tegen RB Leipzig niet van de bank en dat kan weleens de druppel zijn.

Modric was fit, maar mocht dinsdagavond zelfs niet warmlopen van trainer Carlo Ancelotti. Het maakt hem 'boos', klinkt het. Vorig seizoen sloeg de 38-jarige middenvelder lucratieve aanbiedingen uit Saudi-Arabië af en verlengde hij zijn Real-contract tot medio 2024. Na twaalf jaar in Madrileense dienst lijkt een breuk nu alsnog aanstaande.

Modric had aan het begin van het seizoen niet gedacht dat hij zo weinig speeltijd zou krijgen van Ancelotti. Met een gemiddelde van 42 minuten per wedstrijd doet alleen Dani Ceballos voor hem onder. Tegen Las Palmas (tweemaal), Girona FC, UD Almería, Arandina en RB Leipzig bleef de Ballon d'Or-winnaar van 2018 op de bank.

Zijn vermeende woede houdt Modric intern. Real Madrid steekt in uitstekende vorm en de Kroaat wil de goede sfeer niet bederven, aldus Relevo. Het lijkt de bedoeling dat de vijfvoudig Champions League-winnaar aan het einde van het seizoen een groots afscheid krijgt in Estadio Santiago Bernabéu. In de zomer wacht het EK met Kroatië.

Beluister de nieuwste #DoneDeal met zaakwaarnemer Menno Groenveld!