De Gelderlander: Hamstra (ex-Ajax) op 'pole position' bij Vitesse

De Gelderlander: Hamstra (ex-Ajax) op 'pole position' bij Vitesse

25 februari - 20:53 Laatste update: 21:26
54

Vitesse ziet in Gerry Hamstra de 'topkandidaat' voor de functie van technisch directeur. Dat meldt De Gelderlander zondagavond. Hamtsra vertolkte een soortgelijke functie eerder nog bij Ajax en sc Heerenveen en ligt op 'pole position' in Arnhem. 

Vitesse is naarstig opzoek naar een nieuwe td. Na dit seizoen vertrekt Benjamin Schmedes immers uit Arnhem. Daarnaast loopt het contract van hoofdscout Daniel Ebbert komende zomer af. 

Wedden

Meer odds

Vitesse ziet de nieuwe td het liefst komende maart al beginnen. Die tijd wordt in Arnhem nodig geacht om richting de zomer een 'plan de campagne' te bedenken. Hamstra staat er goed op bij de huidige nummer zeventien van de Eredivisie. Hij heeft ervaring opgedaan bij Ajax, en heeft een groot netwerk, zo luidt de conclusie. 

Wil Vitesse iemand aanstellen, dan moeten er meerdere partijen akkoord gaan. Officieel is de club nog in Russische handen. Daarmee heeft Valeri Oyf een bepalende stem in benoemingen, evenals de Amerikaan Coley Parry, wiens overname onlangs mislukte. Ook het clubbestuur heeft inspraak.