Matchwinner Lingr tilt niet te zwaar aan eerste helft Feyenoord: 'Kan gebeuren'

Matchwinner Lingr tilt niet te zwaar aan eerste helft Feyenoord: 'Kan gebeuren'

1 maart - 08:07
36

Ondřej Lingr is erg blij en trots dat hij Feyenoord naar de finale heeft weten te schieten. De Tsjech, die zich ook uitliet over de matige eerste helft, maakte het winnende doelpunt namens de Rotterdammers in de 2-1 overwinning op FC Groningen in de halve finale van de KNVB Beker

"Het is heel speciaal voor mij", aldus Lingr na afloop tegenover Feyenoord ONE. "Ik ben heel blij en trots. Mijn doelpunt helpt het team richting de finale. Ook een mooie pass van Luka Ivanušec. Ik ben altijd in de zestien. Ik ben blij dat ik mijn team heb kunnen helpen."

Lingr is trots op zijn ploeggenoten na deze voor Feyenoord belangrijke overwinning. De middenvelder annex aanvaller is met zijn team altijd hard aan het werk om prijzen te winnen. "Het was niet altijd even goed, maar we staan in de finale", zo vertelt hij. "De eerste helft was niet goed, maar dat kan gebeuren. Kampioenen moeten dan mentaliteit tonen en dat is wat wij deden in de tweede helft."

Kort voor zijn invalbeurt vertelde Feyenoord-trainer Arne Slot aan Lingr dat hij een doelpunt moest maken en dat de Tsjech zich veelvuldig moest laten zien in het strafschopgebied van de tegenstander. "Dat is mijn taak en ik ben blij dat ik het team daarmee geholpen heb", aldus Lingr, die vervolgens kort vooruit blikt op het duel met PSV van aankomend weekend. "Het is één van de grootste wedstrijden van dit seizoen en wij verwachten een zware wedstrijd. De laatste keer wonnen wij in de beker, dus zij willen vast revanche."